limootorsh

  اخذ ویزای ایتالیا

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

ویزای ایتالیا را چگونه دریافت کنیم ؟ مدارک لازم برای ویزای ایتالیا کدامند ؟انواع ویزای ایتالیا

  • ویزای توریستی ایتالیا :


ویزایی برای گردشگرانی که برای مدت زمان چند روزه تا سه ماهه به ایتالیا میروند .

  • ویزای تجاری ایتالیا :
  • ویزای پزشکی ایتالیا :
  • ویزای تحصیلی ایتالیا :
  • ویزای فرهنگی ایتالیا :
  • ویزای ورزشی ایتالیا :
  • ویزای مقام های رسمی ایتالیا :
  • ویزای تحقیقاتی ایتالیا :


ویزای ایتالیا کفپوش لمینت  دیوار پوش مقاله isiمراحل دریافت ویزای توریستی ایتالیا مرحله اول ) برای دریافت ویزا با مراجعه به سایت فارسی سفارت ایتالیا در تهران به آدرس :
http://www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran
میبایست فرم تقاضای ویزا را دانلود و تکمیل کنید.
مرحله دوم ) سپس به قسمت تعیین وقت در سایت سفارت بروید و از بین روزها یک روز را انتخاب کنید.
و باقی مراحل را انجام دهید. مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا :

  • فرم درخواست روادید شنگن و تکمیل آن


2) دو قطعه عکس پرسنلی 4*3 بدون روتوش و جدید3) گذرنامه میبایست حداقل 3 ماه اعتبار داشته باشد و حداقل دو برگ سفید داشته باشد.4) در صورتی که توسط یک شهروند ایتالیا دعوت شده اید . میبایست نمونه دعوت نامه را به دقت پر کنید و کپی یکی از مدارک شناسایی زیر که متعلق به دعوت کننده است را به آن ضمیمه کنید :

  • شهروند ایتالیایی : کپی گذرنامه یا شناسنامه معتبر
  • شهروند خارجی مقیم ایتالیا : اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه


5)اصل و کپی شناسنامه معتبر به همراه نسخه ترجمه شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی6)اصل و کپی مدارک شغلی به همراه نسخه ترجمه شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

  • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها : ارائه آخرین روزنامه رسمی که در طول 3 سال گذشته اطلاعات شرکت را در آن به چاپ رسانیده اید یا ارائه یک گواهی از اداره ثبت مینی بر ادامه فعالیت شرکت علی رغم ثبت تغییرات در روزنامه.
  • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.
  • کارمندان : لیست واریزی 6 ماه گذشته بیمه شغلی _یا _ کارت پرسنلی صادر شده توسط سازمان _یا_ معرفی نامه از سوی شرکت و تایید سمت.


7) مدارک گواهی تمکن مالی

  • پرینت سه ماهه گردش آخر حساب با مهر و امضای بانک
  • کارت اعتباری بین المللی و پرینت حساب
  • ضمانت نامه بانکی معادل مبالغ جدول کنسولگری که شخص دعوت کننده از یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه میکند .


8)اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با حداقل پوشش 30,000 یورو.9) اصل و کپی رزرو یا خود بلیط هواپیما.10) اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها11) کپی صفحه اول گذرنامه و روادید گذشته.هزینه ویزای ایتالیا :

  • هزینه ویزا برای افراد بزرگسال : 60 یورو
  • هزینه ویزا برای افراد 6 تا 12 سال : 35 یورو
  • هزینه برای افراد زیر 6 سال : هزینه ای ندارد.


زمان لازم برای دریافت ویزای ایتالیا :بررسی اولیه مدارک : 3 هفته تا یک ماه زمان میبرد .
پاسخ سفارت به درخواست ویزای شما : متغیر است و ممکن است چندین هفته طول بکشد.مدت زمان اعتبار ویزای ایتالیا :

  • ویزای کوتاه مدت ایتالیا : اعتبار حداکثر 90 روز امکان اقامت در ایتالیا را دارد.


آدرس سفارت ایتالیا در تهران : خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 79/68 قرار دارد.
شماره تلفن سفارت ایتالیا : 6-66726955 ( 021) است.
شماره فکس سفارت ایتالیا : 66726961
سایت سفارت ایتالیا در تهران : www.ambteheran.esteri.it

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید



ورود به حساب کاربری